Pagina's

ALS JE DE DUIVEL WILT BESTRIJDEN, MOET JE ZIJN BOEKEN LEZEN

danny.bloemenhof@gmail.com

zaterdag 22 augustus 2009

Even in de oudheidkunde gedoken


De geschiedenis van Nendje en jetje heeft me ertoe gebracht een paar specialisten te raadplegen omtrent een gedenkplaat die ik van Harieke "geërfd" heb. Ik heb het om in juiste termen te spreken, gekocht uit zijn inboedel.

Dit bericht is dan ook speciaal bestemd voor de mensen van het Forum Eerste Wereldoorlog. Deze foto, en nog twee andere met een gelijkwaardige inhoud heb ik naar de website van de Ijzertoren gemaild, die tot hun verbazing evenmin iets van dit soort van gedenkplaat schenen af te weten. Maar zij onderzoeken dat nog. Laat dus al je relaties maar even zoeken naar gelijke, gelijkaardige en gelijkwaardige afbeeldingen met dezelfde functie. De beschrijving kan gelezen worden op het betrokken forum. Ik hoor het natuurlijk graag als iemand nog in het bezit is van een dergelijke gedenkplaat.

Mooi is ook dat de grote grafsteen op de gedenkplaat dezelfde is die ook afgebeeld staat op de foto's onder deze koppeling. Laat me ook over iets anders even duidelijk zijn: de afbeelding op deze blog valt onder mijn copyright.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten